Våppi


'Bare en av meg' mørkeblå jeanskjole med lommer_lilla/sort/hvit


'Bare en av meg' mørkeblå jeanskjole med lommer_lilla/sort/hvit

Produkt kode: 1_225
vekt: 450g
Produkt tilstand: Ny

8
kr 1 250,00 Inkl mva

kr 1 000,00 eks. mva
? Tax based on Norway.

'Bare en av meg' mørkeblå jeanskjole med lommer_lilla/sort/hvit Sammendrag

Denne kjolen syr jeg på bestilling, i str 36-56. Fra bestilling/betaling er gjort kan det gå inntil 7 dager til kjolen sendes med  posten. Jeg varsler deg når kjolen postlegges så du vet at du at den er på vei.

Kjolen har lommer, 3/4 lange ermer  og håndtrykket tekst og motiv på skjørtekanten. 

OBS: Kjolen får halslinning og lommer i samme lillafarge som avbildet kjole har på halslinning og lommer, men de hvite prikkene er mye mindre, slik siste bilde viser. 

VIKTIG INFORMASJON OM STØRRELSER:
Når du skal velge rett størrelse ta utgangspunkt i hvilken tallstørrelse du bruker i andre klær (type 38, 40 osv) Ikke ta utangspunkt i at du f.eks bruker M i andre klær, denne størrelsesbenevningen kan være så forskjellig fra merke til merke. 

Fordi kjolene jeg syr har hva jeg liker å kalle 'normale størrelser' bør du ikke kline til å velge en størrelse større enn hva du normalt bruker i tallstørrelser, bruker du tallstørrelse 44 må du velge str L.
Dersom du er f.eks smalere oppe enn nede, eller har litt mage og er ubekvem med å ha klær tett inntil magen, syr jeg gjerne kjole tilpasset din kropp, ta kontakt :)  


VASKEANVISNING:

Vaskes på vranga på max 30 grader, i mildt vaskemiddel, for eksempel Milo. Velg vaskeprogram for finvask eller håndvask dersom vaskemaskinen din harsistnevnte program, dette for å bevare trykket vask etter vask.

Strykes på 2.Sjekk størrelsesguiden for hjelp til å finne rett kjolestørrelse


Kunde omtaler


Ingen omtaler ennå - vær den første! (Skriv produkt anmeldelse)

Nylig sett på


Hot! 'Bare en av meg' m..
'Bare en av meg' m..
kr 1 250,00
Produkt lagt i handlekurv
x

-------- eller --------