Våppi


'Sky is the limit' mørkeblå jeanskjole i lett jeans, med lommer_lyseblå/marineblå/rød


'Sky is the limit' mørkeblå jeanskjole i lett jeans, med lommer_lyseblå/marineblå/rød

Produkt kode: 1_240
vekt: 450g
Produkt tilstand: Ny

5
kr 1 250,00 Inkl mva

kr 1 000,00 eks. mva
? Tax based on Norway.

'Sky is the limit' mørkeblå jeanskjole i lett jeans, med lommer_lyseblå/marineblå/rød Sammendrag

Denne kjolen syr jeg på bestilling, i str 36-56. Fra bestilling/betaling er gjort kan det gå inntil 7 dager til kjolen sendes med  posten. Jeg varsler deg når kjolen postlegges så du vet at du at den er på vei.

Jeansstoffet på denne kjolen kalles lett jeans og er tynnere enn jeansstoffet jeg normalt bruker, og stoffet har veldig mye stretch i seg (samme type stoff som jeg bruker på jeansskjørtene) Det lyseblå bryststykket er sydd i rib jersey og ermene i jersey og rib jersey.

Kjolen har lommer, lange, smale ermer og håndtrykket tekst og motiv på skjørtekanten.

VIKTIG INFORMASJON OM STØRRELSER:
Når du skal velge rett størrelse ta utgangspunkt i hvilken tallstørrelse du bruker i andre klær (type 38, 40 osv) Ikke ta utangspunkt i at du f.eks bruker M i andre klær, denne størrelsesbenevningen kan være så forskjellig fra merke til merke. 

Fordi kjolene jeg syr har hva jeg liker å kalle 'normale størrelser' bør du ikke kline til å velge en størrelse større enn hva du normalt bruker i tallstørrelser, bruker du tallstørrelse 44 må du velge str L.
Dersom du er f.eks smalere oppe enn nede, eller har litt mage og er ubekvem med å ha klær tett inntil magen, syr jeg gjerne kjole tilpasset din kropp, ta kontakt :)  


VASKEANVISNING:

Vaskes på vranga på max 30 grader, i mildt vaskemiddel, for eksempel Milo. Velg vaskeprogram for finvask eller håndvask dersom vaskemaskinen din harsistnevnte program, dette for å bevare trykket vask etter vask.

Strykes på 2.Sjekk størrelsesguiden for hjelp til å finne rett kjolestørrelse


Kunde omtaler


Ingen omtaler ennå - vær den første! (Skriv produkt anmeldelse)

Nylig sett på


New 'Sky is the limit'..
'Sky is the limit'..
kr 1 250,00
Produkt lagt i handlekurv
x

-------- eller --------